Sisäänpääsyhakemus

Mikä on Minecraft-nimesi?
Varjokudos

Kuinka monta Minecraft-tiliä sinulla on?
1 (Varjokudos)

Mikä on mielestäsi tärkein sääntö Valtakaudessa? (Säännöt löydät wikistä.)
Metapelaaminen, toimii samanlailla kuin spoilerit. Menettää makua roolipelissä metaamisen kautta ja sillä saadaan myös huomattavia etuuksia itse roolipeliin kun esimerkiksi tietää että, joku suunnittelee murhaasi..

Minkälaisen käsityksen olet saanut Valtakaudesta? Minkälainen palvelin se on?
Suomalainen roolipeli palvelin, joka mukailee 1600-lukua. Paljon custom textuureja ja ominaisuuksia, jotka tuovat uniikkia sisältöä palvelimelle.

Tunnetko muita, jotka pelaavat Valtakaudessa? Jos tunnet, niin ketkä?
En nyt suoranaisesti osaa sanoa mutta esimerkiksi Aurinkomaassa tullut joskus pelailtua ja sieltä vissiin porukkaa ainakin siirtynyt Valtakaudelle päin.

Mikä sai sinut hakemaan Valtakauteen?
Kierrellyt roolipeli palvelimia lävitse ja harva niistä on oikeastaan sammuttanut omaa roolipelillistä janoa, joten traileria katsellessani ja lukiessani lisää Valtakaudesta ajattelin antaa mahdollisuuden janoni tyydyttämiseen.

Kerro tarina, kuinka roolipelihahmosi päätyi palvelimen mantereelle vievään laivaan?
"Varjo" oli valmis jättämään entisen elämänsä taakseen sillä hän oli tehnyt vain vääriä valintoja ja edellisessä valtiossa häntä odotti kylmä selli ja varma hirttäminen rikostensa vuoksi. Hän halusi pelastautua tältä varmalta kuolemalta lähtemällä hänelle tuntemattoman laivan kyytiin. "Varjo" haluaa perustaa mahdollisesti oman sepän pajan tänne kukoistavaan uuteen mantereeseen, joka vilkuileekin jo horisontissa. Hän on omasta mielestään aina ollut kätevä käsistään sillä hänen isänsä oli entinen Rautio (seppä), jota hän avusti aina kun hän kerkesi lapsuudessaan.

Hyväksytty.