Holmen suunnistus!

11

Holmen suunnistus!

Holmen suunnistus starttaa huomenna 3.7.2021 klo: 18.00 Voittajalle on luvassa hieno palkinto jonka lahjoittaa @MineWarrior98 (toteemi ja pigstep (levy nether tyylillä)
Tähän myös pieni rahallinen palkinto voittajalle. Kaikkien osallistujien kesken jaetaan myös palkinto joka on luurangonkallo sekä pieni rahallinen palkinto.

Kyseiset esineet ovat harvinaisia Valtakauden mantereella ja se tekeekin kisasta erittäin jännittävän. Voittaja sekä arpavoittaja julkistetaan foorumi keskustelussa myöhemmin.

Kisaan osallistuminen on täysin ilmaista ja suositeltavaa. Kannattaa siis mukaan pakata pieni eväskassi sekä hiukan juotavaa. Tervetuloa mukaan pyörimään Holmea ympäri huomenna!

palkinnoista siis kuva vielä: 513c60fb-a3c0-47c8-bc6d-d92c2fe2f0dd-image.png

𝕽𝖔𝖑𝖑𝖎 𝕽𝖚𝖋𝖋

Allekirjoittaneella on teknisiä ongelmia akun suhteen. Akku tulee loppumaan arviolta 5min päästä (läppärin akku) Miksi en sitten lataa sitä? No syy on hyvin yksinkertainen olen mökillä ja sähkön saaminen on erittäin haastavaa kun aurinko on tietyssä asesennoss ( Aurinkosähkö )

Joten näin ollen valitettavasti suunnistus on siirrettävä huomiselle klo:15.00

𝕽𝖔𝖑𝖑𝖎 𝕽𝖚𝖋𝖋

Holmen suunnistuksen voitti @Joquliina ja hän sai palkinnoksi totemin sekä Pigstep levyn. Rahallisen palkinnon voi tulla noutamaan Holmesta tämän päivän aikana!

Myös arvonnassa voittajana oli @ralaplayer Hän saa palkinnoksi luurangon kallon sekä pienen rahallisen palkinnon! Palkinnon voi noutaa Holmesta tämän päivän aikana!

𝕽𝖔𝖑𝖑𝖎 𝕽𝖚𝖋𝖋