Valtakausi aktiiviseksi:

11

Ylläpidolta tuli tuossa 29.06.2019 viestiä discordin kautta kaikille pelaajille. Kopioin viestin tänne:

"Yli 8 kuukautta sitten päätimme, että nyt on aika toteuttaa unelma, jota olimme pitkään suunnitelleet: Palvelin, jonka hallinta ja kaupunkien kehitys on jokaisen pelaajan oikeus. Valmistauduimme avaamiseen huolella, joka vaikutti olevan onnistunut, josta suurin kiitos kuuluu aktiivisille yhteiskuntien kehittäjille ja niissä toimiville pelaajille.

Kolikon kääntöpuolena olemme huomanneet, että kun entiset aktiiviset pelaajat eivät pääse olemaan paikalla yhtä paljon kuin aikaisemmin, heijastuu se myös muihin pelaajiin. Tästä on seurannut lumipallo efekti, joka on osaltaan vaikuttanut palvelimen epäaktiivisuuteen. Pystymme kuitenkin näyttämään maailmalle, että palvelin voi olla pelaajien pyörittämä, eikä sen johtamiseen tarvita epäreilua huijauskomentojen käyttöä!

Täten toivommekin teiltä tukeanne. Palvelimen avauksesta on kulunut nyt tasan 70 vuorokautta ja ensimmäiset kuukaudet ja ensimmäinen vuosi ovat tärkeässä osassa, kun katsotaan palvelimen kehitystä pitkällä tähtäimellä. Tavoitteenamme olisi saada palvelimen pelaajakanta mukaan ja juuri sinä voit olla osana Valtakauden suurta yhteisöä ja olla tekemässä palvelimesta Pelaajien Palvelimen!

Miten voin olla mukana? Se on helppoa!

Oli pelityylisi mikä tahansa on aktiivisuudellasi todella suuri vaikutus muihin pelaajiin. Kun yksittäiset pelaajat alkavat olemaan aktiivisia, alkaa hiljalleen pelaajakunta palautumaan ryhmä kerrallaan ja pian palvelimen yhteiskunnat olisivat taas toiminnassa! Monet hakevat palvelimelta vain jutteluseuraa, toiset syvää roolipeliä ja jotkut alustaa, jossa toteuttaa rakennustaitojaan. Ota yhteyttä ystäviisi ja tuttuihisi ja aletaan yhdessä luomaan vankkaa pohjaa vapaalle roolipelipalvelimelle! Sinun panoksesi on tärkeä!

Palvelimelle on tulossa lähiaikoina uusi päivitys. Valtakausi 3.1 – kulttuuripäivitys pitää sisällään erilaisia ajanviettoon kuuluvia ominaisuuksia, joista merkittävimpinä ovat alustavasti täysin toimiva shakkilauta ja piano. Tämä päivitys luo monille uusia mahdollisuuksia viettää aikaa kavereiden kanssa ja toivommekin teiltä myös uusi ehdotuksia päivitykseen. Valtakaudessa jokaisen mielipide otetaan huomioon päätöksissä!

Tiivistettynä:
Laitetaan palvelin yhdessä kuntoon! Kutsutaan kaverit, tuttavat ja muut kanssapelaajat pelaamaan ja luodaan vankka pelaajakunta palvelimelle. Uusi kulttuuripäivitys tuo upeita uudistuksia lähiaikoina ja se tulee mahdollistamaan monia asioita. Pelaamalla palvelimella saadaan aikaan lumipalloefekti, joka saa yhteiskunnat toimimaan! Yksi pelihetkikin auttaa muutoksessa!"

=================================================

Aikanaan tämä toimi. Holmen aikasempi kunigas Termesh jätti paikkansa ja GaryCraft tuli ja kehtitti Valtakauden takaisin aktiiviseksi. Jokainen vanha ja uusi pelaaja innostuivat ja alkoivat kehittämään serveriä niin että syntyi lumipalloefekti ja serverillä olikin päivittäin 20 pelaajaa tai enemmänkin!

Miksi emme onnistuisi tässä uudestaan? Pelaajat, vaikka Vk:4 on tulossa se ei tarkoita sitä että Valtakaudessa pelaaminen pitäisi jättää pienemmäksi. Vk:4 tuskin tulee vielä lähi kuukausina tai edes tänä vuonna. Lainaten Vk4 tiedotteista kappaletta: "Aikataulut ovat vielä hieman auki, ja testikartta aukeaa sitten, kun kaikki tarvittavat ominaisuudet on tehty sitä varten. estivaihe voi siis aikaisintaan aueta syksyn tienoilla, ja mikäli näin on, vakituinen aukeaa todennäköisesti 2022 keväällä. Haluan painottaa, että nämä ovat alustavia aikatauluja, jotka voivat vielä muuttua."

Valtioiden johtajille kova painoitus että serverin pelaajat riippuvat yleisesti valtion johdosta. Uudet pelaajat saavat töitä ja kehittyvät urallaan jatkuvasti. Kaikki iloitsevat kun muut ovat iloisia.

Eli tänään 3.7 tapahtuvan suunnistuksen jälkeen pelaajat ajatelkaa osuuttanne valtion kehitykseen. Miten se vaikuttaa serveriin. Miten just sä voit olla yks niistä huikeista sadoista ketkä jaksavat serveriä pitää ylhäällä?

𝕽𝖔𝖑𝖑𝖎 𝕽𝖚𝖋𝖋