Sisällöntuottaja rooli Discordiin

Tämä ei nyt liity minecraft palvelimeen, mutta oisko hyvä sellanen discord rooli millä olisi oikeus mainostaa ja olisi oma tekstikanava johon voisi laitta videoista/striimeistä ilmoitusta?

Elkku_007

Jotta ihmiset ymmärtäisivät ehdotuksesi idean paremmin, tarkentaisitko ehdotustasi vähän vastaamalla seuraaviin kysymyksiin: Miksi tällainen rooli tarvitaan ja mikäli tällainen rooli lisättäisiin, niin kenelle se annettaisiin? Olisiko roolia kantavilla henkilöillä joitain sääntöjä mainostukseen liittyen, jotka rajoittaisivat esimerkiksi mainoksen sisältöä tai mainostustiheyttä, vai vapauttaisiko rooli koko mainostussäännöstä; miksi? Olisiko ehdotuksesi toteuttaminen mahdollista valinnaisella roolilla, joka avaa kanavan, jolla voi jakaa omaa sisältöä ja katsoa toisten tekemää sisältöä sääntöjen puitteissa, kuitenkin niin, että esimerkiksi linkit omaan sosiaalisen median postaukseen olisivat sallittuja?

Sisällöntuottaja rooli Discord palvelimelle olisi siksi hyvä, koska striimin/videon kautta voi tulla uusia pelaajia. Rooli annetaisiin sellaisille henkilöille, jotka tekevät Valtakaudesta videoita tai Striimejä aktiivisesti. Sääntöjä: Ei saisi mainostaa aivan koko ajan vaan olisi muutaman tunnin väli, ettei tulisi turhaa spämmimistä ja se ei ärsyttäisi muita jäseniä. Jos roolin saa tulisi tekstikanava, jolle vain sen roolin omaava voi laitta viestiä, mutta muut pystyivät laittamaan reaktioita, joilla tätä roolia ei ole. Jos roolin haluaisi täytyy olla muutama asia kunnossa: On yli 50 tilaajaa youtubessa tai yli 50 seuraajaa twitchissä. Pitää olla aktiivinen striimaaja taikka videon tekijä, muuten rooli poistettaisiin.

Mitä mieltä olette?

vastatkaa tähän alle

Elkku_007

Muutettu Valtakauden DC palvelimen sääntöjä. Eli kaikki Valtakauteen liittyvä mainostaminen (esim. striimit, YT kanavat, rakeknusten sunnittelupalvelimet jne) on nyt sallittua käyttäen olemassa olevia kanavia.