Hakemusohje

25

Käytä tätä pohjana hakemuksellesi ja vastaa jokaiseen kohtaan itse kopioimatta keneltäkään muulta. Muut voivat kommentoida hakemustasi ja voit muokata sitä paremmaksi. Ylläpito vastaa viestiketjuun, jos hakemus hyväksytään, jonka jälkeen pääset liittymään palvelimelle IP-osoitteella valtakausi.net.

Ohjeita hakemuksiin:

  1. Tee hakemus huolella ja niin että sitä on helppo lukea.
  2. Korjaa mahdolliset kirjoitusvirheet. Hakemusta ei hyväksytä, jos se on täynnä kirjoitusvirheitä, joista näkyy ettei kirjoittaja ole panostanut hakemukseen.
  3. Jos olet jo tehnyt hakemuksen, niin älä tee uutta vaan päivitä vanhaa. Ilmoita että teit muutoksia laittamalla uuden viestin hakemuksesi viestiketjuun, eli esimerkiksi lähettämällä ketjuun viestin "Hakemusta muokattu". Tällöin ylläpito huomaa muokatun hakemuksen ja tarkistaa sen uudelleen.
  4. Käytä asiallista kieltä.
  5. Lue hakemuksesi itse huolella läpi ja tarkista ettei siinä ole ylläolevia virheitä.
  6. Älä lähetä ylläpidolle yksityisviestillä pyyntöä hakemuksen hyväksymisestä, vaan odota ja tarvittaessa toimi yllä olevien ohjeiden mukaan. Katsomme hakemukset tietyn väliajoin, ja mikäli sitä ei hyväksytä, on siinä todennäköisesti jotain pielessä.

Hakemuspohja:

Otsikko: Sisäänpääsyhakemus

Mikä on Minecraft-nimesi?

Kuinka monta Minecraft-tiliä sinulla on?

Mikä on mielestäsi tärkein sääntö Valtakaudessa? (Säännöt löydät wikistä.)

Minkälaisen käsityksen olet saanut Valtakaudesta? Minkälainen palvelin se on?

Tunnetko muita, jotka pelaavat Valtakaudessa? Jos tunnet, niin ketkä?

Mikä sai sinut hakemaan Valtakauteen?

Kerro tarina, kuinka roolipelihahmosi päätyi palvelimen mantereelle vievään laivaan?

  • (Vähintään 70 sanaa)
14

Huom! Mikäli hakemustasi ei ole hyväksytty: Keskity hakemukseen mikä siinä voisi olla pielessä. Lue läpi hyväksyttyjä hakemuksia ja katso niistä mallia. Kopioimalla et kuitenkaan sisään pääse. Ylläpidon häiritseminen sen hyväksymiseksi ei auta tilanteeseen.

Yleisin syy hyväksymättä jättämiseen on hakemuspohjan käyttämättä jättäminen, virheelliset tiedot tai puutteellinen hakemus.