Sisäänpääsyhakemus

Mikä on Minecraft-nimesi?
0sku

Kuinka monta Minecraft-tiliä sinulla on?
3. 0sku, SakuLaitinen, Not0sku (SakuLaitinen ei ole oikea nimeni) En käytä aktiivisesti muita kun 0skua.

Mikä on mielestäsi tärkein sääntö Valtakaudessa? (Säännöt löydät wikistä.)
Omasta mielestäni ylivoimaisesti tärkein sääntö on asiallisuus. Roolipelipalvelimesta kun on kyse, edellyttää se että jokainen siellä oleva henkilö osaa joissakin määrin käyttäytyä asianmukaisesti. En toki itse vastusta eräänlaista "Pilke silmäkulmassa" pelaamista, enkä itsekään tule mikään himokas roolipelimestari olemaan, mutta joka tapauksessa on hyvä ettei serveri ole ihan täynnä 10-vuotiaita N-sanaa kylväviä grieffaajia.

Minkälaisen käsityksen olet saanut Valtakaudesta? Minkälainen palvelin se on?
Valtakausi vaikuttaa omasta mielestäni erittäin kiintoisalta konseptilta, sillä Minecraftin sisällä en ole aikaisemmin roolipelausta harrastanut. Kokisin myös kyseisen serverin olevan melko tiivis communityltaan, minkä kanssa odotan innolla kanssakäymistä, jos vain pääsen sisään.

Tunnetko muita, jotka pelaavat Valtakaudessa? Jos tunnet, niin ketkä?
eemunni, tuplaAA, Ruuska, Jipes, Makkendeerus, Calti, Tubu, Marahook.

Mikä sai sinut hakemaan Valtakauteen?
Jo aikaisemmin olin melkoisen kiinnostunut serverin konseptista ja sen tutkimisesta, kuten yllä jo mainitsinkin, mutta yhtälöön kun vielä lisää tämän että tunnen aika monta pelaajaa jotka siellä pelailevat, heräsi kiinnostukseni toden teolla. Odotan serveriltä kiinnostavaa peliseuraa, sekä monia hauskoja hetkiä henkilöiltä joiden kanssa jo tällä hetkellä kaveeraan.

Kerro tarina, kuinka roolipelihahmosi päätyi palvelimen mantereelle vievään laivaan?

0skua on aina pidetty eräänlaisena kylähulluna. Hän on jo pienestä pitäen omannut harhaluuloja taikuudesta, okkultismista ja velhoudesta, minkä johteesta hän on viettänyt miltei koko elämänsä erilaisia pimeitä pseudo-tieteitä innolla tutkien ja opiskellen. Häntä pidettiin edellisessä kylässään melko harmittomana herrana, joka vietti suurimman osan ajastaan alkemian parissa, joka nyt vain sattui omaamaan jonkinlaisia harhaluuloja jumalten voimista, taikuudesta sekä okkultismista.

Hän olisi suurella todennäköisyydellä jäänyt elämään synnyinmailleen lopuksi ikäänsä, ellei hänen pakkomielle olisi johtanut miltei koko kylän tuhoutumisen. 0sku kuvitteli räjähteiden olevan jonkinlainen avain tulitaikuuden saavuttamiseen, ja hän lukuisien testailujen jälkeen onnistui tuhoamaan miltei koko kotikylänsä, jonka jälkeen joutui hän maanpakoon. Nyt vailla kotia ja turvapaikkaa, on hän päättänyt suunnata katseensa kohti vanhaa mannerta, josta hän uskoo löytävänsä vihdoinkin ratkaisun ongelmiinsa.

Kannatan hyväksymistä uwu

"Professional" server maker :D

@eemunni tää

Kannatan hyväksymistä owo

Hyväksytty.