Sisäänpääsyhakemus

Mikä on Minecraft-nimesi?
AzFreeze
Kuinka monta Minecraft-tiliä sinulla on?
Yksi
Mikä on mielestäsi tärkein sääntö Valtakaudessa? (Säännöt löydät wikistä.)
Metapelaus
Pelin ulkopuolella pelistä puhuminen on sallittua tietyissä määrin, mutta esimerkiksi kuollessa kuolinpaikan, -syyn tai muiden akuuttien ja meneillään olevien asioiden kertominen on kiellettyä, sillä se aiheuttaa epäreilun aseman muille pelaajille.

Minkälaisen käsityksen olet saanut Valtakaudesta? Minkälainen palvelin se on?
Valtakausi on roolipeli serveri, jossa pystyy roolipelata monenlaista mielenkiintoista.
Tunnetko muita, jotka pelaavat Valtakaudessa? Jos tunnet, niin ketkä?
Muutamia kavereita, kuten eemunni, jipes, calti jne.
Mikä sai sinut hakemaan Valtakauteen?
Huomasin ylhäällä mainittujen kavereiden pelaavan kyseisellä serverillä ja päätin liittyä mukaan sillä serverin konsepti kuulostaa kiehtovalta ja on ilmeisesti hyvin toteutettu.
Kerro tarina, kuinka roolipelihahmosi päätyi palvelimen mantereelle vievään laivaan?
AzFreeze oli eräälle vanhan mantereen hallitsijaperheelle sukua. Ellei olisi tapahtunut jotai katastrofaalista olisi hän jäänyt elämään poissa minkäälaisesta seikkailusta ylhäimistölle varattuun mukavuuteen, mutta kuitenkin katastrofi tapahtui ja tuli vallankumous. Vallankumoukselliset murhasivat julmasti hallitsijaperheen ja kaikki heidän suvustaan jotka he saivat kiinni. Näin AzFreeze olisi ollut seuraava hallitsija, mutta koska kukaan suuremmista valloista ei tahtonut auttaa häntä saamaan hänen sukunsa valtaistuinta takaisin joutui hän pakenemaan kuolema takanaan. Jonkin aikaa hän kierteli ympäriinsä vaihdellen nimeään ja pysymättä yhdessä paikassa viikkoa pitempää, kunnes hän sai tietää, että tarinoiden mantereelle lähtee laivoja. Hän tajusi että siellä hän olisi turvassa ja siellä hän voisi taas elää paremmin kuin maanpaossa ja aina peloissaan elämänsä puolesta.

Päästäkää hänetkin

Sisään vain!

@Makkendeerus täähän se ois

"Professional" server maker :D

Hyväksytty.