sisäänpääsyhakemus

Mikä on Minecraft-nimesi?
muuminyymi

Kuinka monta Minecraft-tiliä sinulla on?
Vain muuminyymi.

Mikä on mielestäsi tärkein sääntö Valtakaudessa?
Kun roolipeliserveristä on kyse niin varmaankin tuo metapelaus.

Minkälaisen käsityksen olet saanut Valtakaudesta? Minkälainen palvelin se on?
Suht aktiivinen serveri jonka pääpointtina on roolipelaaminen.

Tunnetko muita, jotka pelaavat Valtakaudessa? Jos tunnet, niin ketkä?
AzFreeze, Ruuska, 0sku, Kana, Eemunni

Mikä sai sinut hakemaan Valtakauteen?
0sku ja muut puhuivat siitä vchatissä niin kiinnostuin itsekin.

Kerro tarina, kuinka roolipelihahmosi päätyi palvelimen mantereelle vievään laivaan?

Kylän pormestarin kaunis tytär oli luvattu vaimoksi tyrannimaiselle maaherralle. Eräänä päivänä hänen ollessaan päiväkävelyllä paikallisen velhon torni räjähti juuri hänen yllään. Kuin kohtalon iskusta velhon korruptoima nuoruusjuoma tippui tornista sen muretessa ja osui häneen, muuttaen hänet vanhaksi ukoksi.

Kömmittyään ulos tornin raunioista, hän yritti palata kotiin, mutta ollessaan edelleen pukeutuneena naisten vaatteisiin pormestari päätteli ukon vieneen tyttärensä ja vangitsi hänet. Tytär yritti epätoivoisesti selittää henkilöllisyyttään, mutta tämä vain leimasi hänet hulluksi. Vietettyään yön vankilassa ja saatuaan tilaisuuden käsitellä tapahtuneen, hän näki tilaisuuden karata kohtaloaan ja yhteiskunnan kahleita.

Hän päätti eläytyä uuteen persoonaansa, ja pormestarin todettua hänet hulluksi hänet lähetettiin maanpakoon laivalla. Siellä häntä odottaa uusi ja vapaa elämä erämaassa. Ehkä hän löytää keinon rikkoa loitsun ja saada nuoruutensa takaisin, mutta jos ei hän on tyytyväinen tekeytymään järkensä sodassa menettäneeksi veteraaniksi niille, jotka hänen taustaansa vaivautuvat kysymään.

Hyväksytty.