Sisäänpääsyhakemus

Mikä on Minecraft-nimesi? Lenninen

Kuinka monta Minecraft-tiliä sinulla on? Kaksi toisen nimi on LenniPman_ mutta en käytä sitä

Mikä on mielestäsi tärkein sääntö Valtakaudessa? Grief koska olen joskus tullut grieffatuksi ja lopetin pelaamisen koska menetin kaiken.

Minkälaisen käsityksen olet saanut Valtakaudesta?Minkälainen palvelin se on? Se on roolipeli palvelin jossa paljon kaikkea jota ei ole normaalisti.

Tunnetko muita, jotka pelaavat Valtakaudessa? Jos tunnet, niin ketkä?Tunnen yhden nimeltä Dogezu.

Mikä sai sinut hakemaan Valtakauteen? Kaverini pelaa siellä ja haluaisin pelata Roolipeli serverillä.

Kerro tarina, kuinka roolipelihahmosi päätyi palvelimen mantereelle vievään laivaan? Olipa kerran
köyhä 18-vuotias poika nimeltä Lenni. Lenni tykkäsi seikkailla. Lennille oli aina sanottu aina että Viidakkoon ei saa mennä. Eräänä päivänä Lenni lähti salaa viidakkoon. Hetken käveltyään hän näki 40-metriä korkean temppelin. Lenni astui temppeliin sisään ja äkkiä huomasi että temppeli oli ansoitettu. Lenni väisteli nuolia ja hyppi ansalankojen yli. Yhtäkkiä hän tunsi jalansa painuvan johonkin pehmeään. Jokin peitti hänen silmänsä. Lenni upposi kokoajan syvemmälle. Hän tunsi jonkin tarttuvan hänen käteensä. Lenni heräsi temppelin aarteen edestä hänen vierellään oli ovi. Lenni otti aarteen ja lähti juoksemaan kotiin. Kotona Lenni kertoi vanhemmilleen kaiken. Kultarahoilla he ostivat tontin rikkaasta alueesta. Ja tästä uusi seikkailu alkaa.

Hyväksytty.