Sisäänpääsyhakemus

-Mikä on Minecraft-nimesi?
MisAr6

-Kuinka monta Minecraft-tiliä sinulla on?
Yksi.

-Mikä on mielestäsi tärkein sääntö Valtakaudessa? (Säännöt löydät wikistä.)
Mielestäni tärkein sääntö on ettei saa huijata.

-Minkälaisen käsityksen olet saanut Valtakaudesta? Minkälainen palvelin se on?
Olen saanut sen käsityksen Valtakaudesta, että siellä ollaan mukavia toisille, niin mukavia kuin sotienkin keskellä voi olla. Valtakaudessa myös ollaan aina valmiina puolustamaan itseään, valtiotaan ja ystäviään.

-Tunnetko muita, jotka pelaavat Valtakaudessa? Jos tunnet, niin ketkä?
En ole varma, pelaako yksi kaverini jo Valtakaudessa, vai onko hän vasta liittymässä.

-Mikä sai sinut hakemaan Valtakauteen?
Minut sai hakemaan Valtakauteen mielenkiinto roolipelaamiseen, uusiin ihmisiin tutustuminen ja halu yrittää pitää oman valtion puolia.

-Kerro tarina, kuinka roolipelihahmosi päätyi palvelimen mantereelle vievään laivaan?
Yhtenä päivänä MisAr6 oli katselemassa auringon laskua. Hän eli normaalia elämää. MisAr6 mietti usein, miten saisi jotain iloa elämäänsä. Yhtenä päivänä hän koki jäätävän hyökkäyksen kyläänsä, ja meinasi kuolla. Kaikki muut olivat järkyttyneitä ja peloissaan. Mutta MisAr6:sta se kiehtoi.. Se jännitys ja pelko siitä mitä itselleen käy, oli jotain mitä MisAr6 halusi enemmän elämäänsä. Auringon laskeuduttua hän kuuli jotain.. Sotatorven? Nyt hän tiesi mitä täytyi tehdä. Hän lähti vaeltamaan yhä kauemmas ja kauemmas kodistaan. Yksi yö, hän pystytti teltan ja alkoi nukkumaan. Keskellä yötä hän heräsi jonkun ääneen. "Tule jo! Minulle lähetettiin pyyntö hakemaan sinut!" MisAr6 ei tiennyt kuka se tyttö oli, mutta jotenkin vain tiesi että tämä oli juuri se, mitä MisAr6 oli halunnut. Hänet tultiin hakemaan taistelemaan. MisAr6 ja tyttö lähtivät juoksemaan merelle päin. Hänet autettiin laivaan, ja laivassa oli paljon muita. Hän tutustui matkalla yhteen poikaan, josta tuli MisAr6:sen ystävä. Tästä koko tarina vasta alkaa.

Voisiko joku antaa ideoita miten parantaisin tätä? En tiedä onko oma hakemukseni jo katsottu, mutta jos tämä on katsottu, eikä ole tarpeeksi hyvä, voisiko joku kertoa miten parantaa hakemustani?

@misar6 hakemus on jo hyvä, eiköhän se läpi mene. Katsotaan uudestaan jos jostakin syystä sitä ei hyväksyttäisi.

Hyväksytty.

@12345678910 mää oon hakenu vasta päivän, ja nyt jo ärsyttää