Bambulonian tila

10

Huomio! Tämä ilmoitus on vanhentunut!

Luethan uudemmat ilmoitukset Bambulonian tilasta:
Uudet ajat Bambulonian tilalla ja
Bambulonian tilapuoti

Voit silti lukea ilmoituksen alta.


Bambulonia myy erilaisia tilatuotteita kuluttajille ja jatkojalostajille!

Tuotteen ostaminen

Ostettavat tuotteet tulee tilata etukäteen. Otathan yheyttä tilanhoitajan edustajaan Discordissa, foorumiviestillä tai pelissä, jos haluat tehdä tilauksen. Tilaus otetaan käsittelyyn, kun näin ilmoitetaan. Tilauksen valmistuessa siitä ilmoitetaan ensisijaisesti samalla kanavalla, millä tilaus tehtiin. Jokainen tilaus käsitellään erikseen ja käytännöistä voidaan aina joustaa.
Huomioithan, että tilan koon ja työvoiman määrän vuoksi emme voi valmistaa suuria määriä tiettyjä tuotteita lyhyessä ajassa.

Toimitus

Kaikki tilaukset toimitetaan ilmaiseksi Alveronian alueelle ja yli 160P tilauksiin sisältyy ilmainen toimitus Routaan. Toimituksesta on sovittava erikseen tilanhoitajan kanssa.

Taverna Bambaari

Tihrissä sijaitseva taverna Bambaari myy Bambulonian tilapanimon tuotteiden ohella myös muita tilalla tuotettuja elintarvikkeita. Leivän hinta tavernassa on 1,5 puntaa kappaleelta.

Hinnasto

Kuva
Tämä hinnasto on alustava, eli lopullinen hinta voi vaihdella ja hinnastoon voidaan tehdä muutoksia koska tahansa. Tilan tuotteet eivät välttämättä rajoitu hinnastossa näkyviin tuotteisiin.

Lisätietoja tilasta saat Bambulonian wiki-artikkelista.

Bambulonian tilan leipomo myy maukasta leipää 1,5 punnan kappalehintaan! Leipää voi ostaa Tihristä taverna Bambaarissa olevasta myyntiarkusta tai pyytämällä tuotteita leipurilta.(VeikkaP) Tuotteet toimitetaan tilan käytäntöjen mukaisesti.

Tämä viesti poistettiin!