Viljan kasvu

-6

Voisiko palvelimen ylläpito väliaikaisesti tehdä viljan kasvattamisesta nopeampaa. Tällä hetkellä tilanne on se, että käytännössä koko palvelimen viljavarannot ovat sellaisten ihmisten alla, jotka eivät sitä halua myydä kuin sikahintaan. Monia yrittäjiä voi mennä konkurssiin, jossei viljaa laiteta kasvamaan väliaikaisesti nopeammin.

11

@eem
Tämähän on vain erilaisten roolipelitapahtumien seurausta. Valtakaudessa ylläpito ei puutu tällaisiin asioihin. Mikään ei estä perustamasta omaa maatilaa Holmeen jos nykyinen toiminta ei miellytä (en kuitenkaan suosittele, saattaa olla laitonta).

Edit: Nykyinen tilannehan on roolipelin näkökulmasta myös erittäin mielenkiintoinen. Holmella on monopoli ruuantuotannossa (?), joten onko nyt mahdollista, että nykyisen Holmen kuninkaan valtakautena ilmenisi lievää nälänhätää mantereella? Perustavatko ihmiset omia maatiloja? Metsästys lisääntyy? Käyttävätkö muut valtiot tilannetta hyväkseen, ja alkavat panostamaan omaan viljan- ja ruuantuotantoon?

Viljan vähyys on vain seurausta siitä kun viimeisen kahden vuoden ajan koko palvelimen maataloutta on keskitetty vain yhteen paikkaan... 😉 näkisin Länsi-Holmella tässä ainakin markkinaraon. Itämaassa maatalous on vasta alkutekijöissään, siinä vaiheessa että nyt lähinnä kokeilemme että kasvaako vilja täällä päin ollenkaan joten meistä ei ole ainakaan nyt tämän ongelman ratkojiksi.