Sisäänpääsyhakemus

Mikä on Minecraft-nimesi?
Heidi_R

Kuinka monta Minecraft-tiliä sinulla on?
3

Mikä on mielestäsi tärkein sääntö Valtakaudessa? (Säännöt löydät wikistä.)
Huijaukset.

Minkälaisen käsityksen olet saanut Valtakaudesta? Minkälainen palvelin se on?
Pitkälle koodattu 1600-luvulle sijoittuva roolipelipalvelin.

Tunnetko muita, jotka pelaavat Valtakaudessa? Jos tunnet, niin ketkä?
Okami_, Insalm (tiedän, en tunne), Hengad..

Mikä sai sinut hakemaan Valtakauteen?
Kiinnostus roolipeliserveriä kohtaan. Pelkkä minecraft tai minipelit itsessään ovat tylsiä, mutta pidemmälle koodattu, hankaloitettu ja monimutkaistettu serveri muistuttaa jo ihan omaa peliään, jolloin kokemus on täysin eri ja varsin viihdyttävä.

Kerro tarina, kuinka roolipelihahmosi päätyi palvelimen mantereelle vievään laivaan?
"Äh.. Taas yksi turha ruuanhakureissu" Heidi_R tuhahti palatessaan kotiin koiransa Oskun luo pitkän metsästysretken päätteeksi. "Kostuimme vain kahden oravan verran. Ota sinä tämä" hän mutisi heittäessään toisen raadoista uskolliselle toverilleen. Vaikka tilanne olisi kuinka huono, hän ei koskaan jättäisi ainoaa perheenjäsentään heitteille. Jos saalis on liian pieni, on se Oskulle. Heidi_R pärjää kyllä pari päivää ilman ruokaa. On hän ennenkin pärjännyt.
Hän on kuullut viime aikoina paljon tarinoita uudesta alusta, vanhasta mantereesta, joka on alkanut kukoistaa, ja johon lähtevään laivaan kerätään sinne rohkenevia asukkaita. Laihaa, surkeaa oravaa avotulella paistaessaan hän tulee viimein siihen tulokseen, etteivät hän ja Osku voi enää jatkaa näin. Ruoka loppuu, sillä nykyisessä asuinpaikassa on aivan liikaa asukkaita. Elintilaakaan ei juuri ole. Uusi kukoistava manner on mahdollisuus. Täällä kuolee lopulta nälkään tai ahdingossaan seonneiden ihmisjäänteiden hyökkäyksiin näiden taistellessa elämästä ja kuolemasta. Ruuasta.
Riutuneen oravan, sen päivän ainoan aterian jälkeen Heidi_R painuu pehkuihin yhä nälästä kurnivan vatsansa säestämänä. Hänen tekee pahaa. Sanat kaikuvat hiljaisessa mökissä juuri ennen kuin unet ottavat vallan.
"Huomenna me lähdemme, Osku. Aloitamme uuden elämän."

Hyväksytty.