Eldortin oikeudenkäynti

Eldort on Itämaan valtion toimesta syytettynä törkeästä murrosta, sekä kahdesta varkaudesta. Syyttäjänä toimii tässä tapauksessa nimismies Okatus. Vainoir on myös nostanut häntä vastaan syytteen, ja heidän välinen oikeudenkäynti tullaan pitämään ensimmäisen jälkeen.

Pyytäisin nyt @Eldort, @Vainoir sekä @Okatus, että he ilmoittavat heille parhaimmat päivämäärät sekä kellonajat oikeudenkäynnille, jotta se saadaan pidettyä mahdollisimman hyvään aikaan. Suosittelen kumpaakin osapuolta varaamaan oikeudenkäyntiin reilusti aikaa.

@tomatti
Alustavasti mikä tahansa päivä 4-6.1 väliltä klo 11-20 sopii minulle.

@tomatti
Itselleni käy 4.-6.1. väliltä klo 14:00-20:00.

@Tomatti
Itselleni sopisi esimerkiksi huomenna klo 20. Se näyttää sopivan molemmille osapuolille?

Hetken neuvoteltua, on Kotkasaaren oikeus tehnyt päätöksen, että Eldortin oikeudenkäynti tullaan pitämään tänään, 3.1.2021, klo 19.30 Kotkasaaren parlamenttitalolla. Asianosaisia @Vainoir , @Eldort sekä @Okatus pyydetään saapumaan palvelimelle hyvissä ajoin, jotta pääsette mutkitta oikeussaliin.

Mahdollisille katsojille tiedoksi, että oikeussaliin ei saa tulla aseistettuna, työkalujen kanssa tai minkään muun vahingontekoon tarkoitetun välineen tai välineiden kera. Tällaiset esineet tulee jättää kotiin, mikäli haluaa saapua oikeudenkäyntiin. Oikeudenkäynnin ajan tulee noudattaa tuomarin ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita.

Oikeudenkäynnit ovat päättyneet.

Vainoirin tapon yrityksestä Eldort tuomittiin 6 vrk vankeuteen, sekä 300p sakkoihin.

Jälkimmäisessä oikeudenkäynnissä Eldortia syytettiin yhdestä törkeästä murrosta, sekä kahdesta varkaudesta. Hänet tuomittiin törkeästä murrosta 5 vuorokauden vankeuteen, sekä kahdesta varkaudesta 2 ja 3 vuorokauden vankeustuomioihin. Eldort on myös vahingonkorvausvelvollinen.

Molemmilla osapuolilla on valitusoikeus tuomiosta.

Kiitos.