Konflikti

Kansalaiset. Holmen radikaalien ja hätäilevien toimien vuoksi, vakavin mielin Itämaan tasavalta julistaa parlamentin sekä presidentin yhteisellä päätöksellä poikkeustilalain voimaan, alkaen 20.1.2021. Näin ollen, jokainen Holmen valtakunnan kansalainen, tai sen kannattaja, luokitellaan Itämaan tasavallan viholliseksi ja Holmen sotilaaksi, elleivät he tulevat Itämaahan antautumaan ja laskemaan aseensa, jolloin heitä kohdellaan jälleen normaalin käytännön mukaisesti. Eli mikäli olet Holmen kansalainen, ja haluat olla puolueeton tai Itämaan puolella, ilmoita itsesi Itämaan johdolle. Holmen hallinnon ja sen jäsenten kanssa yhteistyö on ehdottomasti kielletty ja rangaistavaa, kunnes tilanne ratkeaa. Holmen monarkista, Joquliinasta, on voimassa suuri palkkio, sekä kunniaa, mikäli hänet toimitetaan elävänä ja vangittuna sotajohdolle.

Itämaan kansalaiset kutsutaan nyt puolustamaan maataan tämän uhkan edessä. Jokaisella kansalaisella on tästedes oikeus käyttää kuollettavaakin voimaa Holmelaisten sotajoukkojen taltuttamiseksi, mutta ensisijaisesti tulisi pyrkiä vangitsemaan nämä viholliset. Maanpuolustus on mahdollista joko sota- tai huoltojoukoissa. Ilmoittaudu 21.1 eteenpäin presidentti Vainoirille, nimismies Okatukselle tai komentaja Leppakankaalle maanpuolustusvelvollisuuden tiimoilta.

-13
Tämä viesti poistettiin!

Arvon kansalaiset.
Pitkien rauhanneuvottelujen johdosta, jotka olemme käyneet Kotkasaaressa: Eilen 23.1.2021 klo 21:00-23:00 olemme kummankin valtion edustajien kanssa yhdessä julistaneet rauhan kummankin alueille. Karhusaari liitetään osaksi Itämaata jonka johdosta Holmi saa olla rauhassa, myös kauppasaarto loppuu. Sopimus astuu voimaan heti, ja valtioiden välit normalisoituvat. Itämaan poikkeustila päättyy myös välittömästi.