Pohjolan osavaltio

14

Valtakauden mannerta on viimeaikoina järisyttänyt muutoksen tuulet. Kaikki luultavasti tuntevat Pohjolan Tsaarin traagisen kohtalon, ja kuinka alue rappioitui asteittain hetkelliseen anarkiaan saakka ilman pätevää hallitsijaa.
Tänään 3.2.2021 Pohjolan hetkelliseen kaaokseen saatiin viimein virallinen selvyys Holmen osalta. Aikaisemmissa neuvotteluissa Itämaan kanssa sovittiin Pohjolan alueen jakamisesta kahteen osaan, joista Holmi sai suuremman. Alue kattaa koko länsi- ja keskimantereen alueet ja takaa viimein kaikkien vuosien jälkeen huomattavasti vapaamman raudantuotannon Holmelle.

Tästä päivästä eteenpäin Pohjolan osavaltiota johtaa Roudan pitkäaikainen luutnantti Eem Kenraalikuvernöörin virassa. Kenraalikuvernööri vastaa toimistaan suoraan kuninkaalle, ja odotettavissa onkin vilkkaampaa kaupankäyntiä ja yhteistyötä eteläisemmän Holmen kanssa kuin koskaan aikaisemmin. Muutoksia on tietenkin myös tehty alueen lainsäädännön ja kaupankäynnin suhteen: Pohjolan osavaltio on autonominen lääni jossa vallitsevat lähtökohtaisesti Holmen lait. Tämän lisäksi kenraalikuvernöörillä on oikeus säätää alueellensa omia lakeja jotka tulevat ajallaan selkeämmin näkyviin wikiin asianmukaisin toimenpitein. Lisäksi myös vapautunut kaupankäynti tulee lisäämään raudan markkinoita ja kaivoskylässä työskentelemällä moni ahkera kaivaja tulee taatusti tienaamaan pienen omaisuuden.

Aivan kuten Holmessakin, tarvittiin rappio ja hävitys jotta oikeat henkilöt saivat tilaisuutensa pystyttää vanhan loiston raunioista jotain entistä mahtavampaa.

Pohjolan osavaltion uudeksi kenraalikuvernööriksi on nimitetty Vihreanalle.

Selvennyksen vuoksi ilmoitettakoon vielä että jokainen Pohjolan osavaltion työntekijä on toistaiseksi virkavapaalla työstään. Töiden jatkumisesta on jokaisen tiedusteltava henkilökohtaisesti uudelta kenraalikuvernööriltä.

Pohjolan osavaltioon haetaan taas kenraalikuvernööriä.
Niin kuin luultavammin kaikki tiedätte, Routa on hiljennyttyään ajautunut kaikenlaisten rosvojoukkojen kodiksi joten kenraalikuvernööriltä vaaditaan nyt myös edellämainittujen asioiden lisäksi vahvaa otetta Pohjolan läänin ja ennen kaikkea Roudan turvallisuuden suhteen.

Pohjolan uudeksi Kenraalikuvernööriksi valittu Rolli2005.