Valtakauden olympiakisat 2021 Itämaa

HUOM! Jos et ole pysynyt ajantasalla ketjun menosta, lue vain viestit 1, 34, 36 39 ja 42
Kisat päättyivät sunnuntai-iltana 21.2
kotkasaarenolympialaiset.png
Valtakauden 1. olympiakisat pidetään Itämaan Kotkasaarella 19-21.2.2021. Joidenkin lajien tapahtumapaikkana on myös Holmi. Olympiakisat ovat Valtakauden urhojen välinen mittelö maineesta ja kunniasta eri lajeissa.

Ilmoittautuminen on vapaata, kilpailijoiden tulee vain valita edustamansa kaupunki tai kylä.
Ilmoittautuminen on myös ilmaista, kirjallinen ilmoitus pelissä tai foorumilla riittää. Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava pelinimensä, edustamansa kaupunki tai kylä, sekä kaikki lajit joihin ottaa osaa.

Kaupungit ja kylät joiden edustaminen olympiakisoissa on mahdollista:

Itämaa

 • Kotkasaari

Holmi

 • Alveronia
  Argentum
  Holmi
  Tihr
  Valkama

Pohjolan osavaltio

 • Routa

Olympiakisoissa kilpaillaan seuraavissa lajeissa:

 • Avajaiset
  Avajaiset koostuvat joukkueiden esittelystä, sekä Itämaan tasavallan presidentin ja Holmen kuningaskunnan kuninkaan puheista.

Aikataulu:
Pe 19.2 klo 16.30.

 • Estejuoksu
  Estejuoksussa pyritään suorittamaan Koivuniemeen rakennettava esterata mahdollisimman nopeasti. Radan suorittaminen nopeasti vaatii hyvää ja rivakkaa pelaajan kontrollointia. Alkuerät pidetään tarvittaessa.

Aikataulu:
Pe 19.2 klo 17.00 lähtö. Yöllä ei kilpailla joten odotamme tarvittaessa aamua.

 • Hevoskisa
  Hevoskisassa Valtakauden nopeimmat hevoset ja ratsastajat ottavat yhteen. Tarkoituksena on suorittaa Kotkasaaren ja Koivuniemen ympäristössä kulkeva reitti kanssakilpailijoita nopeammin. Pelkkä hyvä hevonen ei riitä vielä voittoon, vaan vaaditaan myös loistavaa ratsastustaitoa. Kilpailu starttaa yhteislähtönä ja nopein maalissa on voittaja.

Aikataulu:
La 20.2 klo 16.00 lähtö. Yöllä ei kilpailla joten odotamme tarvittaessa aamua.

 • Jalkapallo
  Olympialaisten jalkapalloturnaus pidetään monista muista lajeista poiketen Holmen maatilan lähellä sijaitsevalla turnajaisareenalla. Joukkueet koostuvat kolmesta pelaajasta joista yksi pelaa ns. "lentävänä" maalivahtina. Kisat pidetään turnausmuodossa, ja kahden eri lohkon joukkueet arvotaan ennen turnauksen alkua. Joukkueen kaikkien pelaajien on oltava samasta kaupungista tai kylästä. Kaupungit voivat ilmoittaa useamman joukkueen kisoihin. Ottelut kestävät n. 10 minuuttia.

Aikataulu:
Pe 19.2 klo 18.40 alkaa ensimmäinen ottelu.

 • Jousiammuntakilpailu
  Jousiammuntakilpailu on todellinen taidon mittari. Kilpailu pidetään Rinteen tilalle rakennettavalla radalla. Jokainen kilpailija ampuu viisi kertaa sekä jousella että varsijousella maalitauluja kohti, tavoitteena osua mahdollisimman keskelle maalitaulua. Kaikkien osumien keskiarvo lasketaan lopulta ja taitavin ampuja kruunataan voittajaksi.

Aikataulu:
Pe 19.2 klo 17.40 ammutaan ensimmäiset nuolet.

 • Kalastus
  Onkimiehet ja naiset ohoi! Tiedän että teitä on monta siellä. Kalastuskilpailu kysyy taitoa, jota kaikilla ei ole. Eniten pisteitä 15 minuutissa saanut on voittaja. Turska 1 piste, Lohi 2 pistettä, Ahven 3 pistettä, pallokala 6 pistettä ja muista rojuista ei pisteitä heru. Kilpailu pidetään Kotkasaaren Eteläsatamassa presidentin virka-asunnon edessä.

Aikataulu:
La 20.2 klo 17.00 mennessä onget kuntoon.

 • Maastojuoksu
  Maastojuoksu kysyy kuntoa, joten kisa ei ole tupakoitsijoille tai keksinmussuttajille. Reitti on todella rankka, se alkaa Koivuniemen kirkon edestä, mutkittelee Koivuniemen mannerkaistalta pitkin ja päättyy Kotkasaaren parlamenttitalon edustalle. Kisa alkaa yhteislähdöllä ja tuttuun tapaan ensimmäinen maalissa on voittaja.

Aikataulu:
La 20.2 klo 18.00 alkaa hiki virtaamaan. Yöllä ei kilpailla joten odotamme tarvittaessa aamua.

 • Paini
  Raavaat miehet ja mikseivät naisetkin pyrkivät painissa saamaan tönimällä vastustajan pois pieneltä, 3x3 metrin kokoiselta matolta. Eniten kertoja toisen matolta pois saanut annetussa ajassa on voittaja. Voittaja ratkaistaan turnausmuodossa, otteluparit arvotaan. Painiottelut pidetään Kotkasaaressa parlamenttitalon eteen rakennettavalla lavalla.

Aikataulu:
La 20.2 klo 15.00 aletaan tönimään.

 • Parkour
  Parkourissa suoritetaan Kotkasaareen rakennettava oma parkourrata mahdollisimman nopeassa ajassa. Jokainen suorittaa radan vuorollaan ja nopein on voittaja. Parkourrata koostuu hyppely-, sukellus- ja ryömintäosuuksista.

Aikataulu:
La 20.2 klo 19.00 hypellään.

 • Possukisa
  Possukisa aloittaa jännittävän sunnuntain, kisojen päätöspäivän. Kilpailijat suorittavat Kotkasaareen rakennettavan jännittävän kilparadan mahdollisimman nopeasti. Nopein on voittaja. Kisa alkaa yhteislähdöllä. Onkia, possuja ja satuloita saa tarvittaessa lainaan.

Aikataulu:
Su 21.2 klo 15.00 possut päästetään irti.

 • Shakki
  Shakkimittelössä Valtakauden älyköt pistävät viisaat päänsä käyttöön. Äly ja strateginen osaaminen ratkaisevat voittajan. Kisa käydään turnausmuodossa, otteluparit arvotaan. Ottelut käydään Kotkasaaren parlamenttitalolla. Holmen kaartinkomentaja & Argentum-Ingolian aurinkovaltiatar arvon @Melee lainaa ystävällisesti shakkilautaa.

Aikataulu:
La 20.2 klo 20.00 mennessä aivot kuntoon.

 • Triathlon
  Triathlon pistää kilpailijat todelliseen testiin. Kilpailu starttaa hevosilla Rajakylästä, josta kuljetaan Tihriin asti. Tihrissä vaihdetaan jalkasille ja juostaan Holmeen. Holmen rannalta lähdetään lopuksi vielä uiden Kotkasaarelle. Ensimmäinen maalissa, Eteläsataman laiturilla, on voittaja. Kilpailijoiden on kuljettava Tihrissä ja Holmessa sijaitsevien tarkastuspisteiden kautta, jotta kilpailun valvoja tietää, ettei kukaan pelaa vilunkipeliä. Triathlon on kisojen päätöslaji.

Aikataulu:
Su 21.2 18.00 mennessä hevoset ruokittu ja venyttely suoritettu niin voidaan aloittaa.

 • Venekisa
  Venekisassa kilpailijat kiertävät merelle merkatun reitin mahdollisimman nopeassa ajassa. Kilpailu suoritetaan tarvittaessa useassa erässä ruuhkan välttämiseksi. Nopein on voittaja. Kilpailu pidetään Kotkasaaren ja Koivuniemen läheisellä merialueella.

Aikataulu:
Su 21.2 klo 16.00 starttaa.

 • Päättäjäiset
  Päättäjäisissä palkitaan kisoissa menestyneet. Lisäksi kuulemme monia hienoja puheita. Myös näyttävä ilotulitus on tiedossa. Päättäjäiset pidetään Kotkasaaressa.

Aikataulu:
Su 21.2 klo 19.30

Aikataulut
Aikataulut eivät ole kiveen hakattuja ja saattavat vielä muuttua. Aikataulut saattavat myös muuttua esimerkiksi pelinsisäisestä kellonajasta riippuen, yöllä kun ei esimerkiksi juoksuja voida mobien vuoksi juosta.

Palkinnot
Joka lajin kolmelle parhaalle on luvassa palkinto joka vaihtelee lajista riippuen. Voittaja saa vielä hienon kunniakirjan.

Säännöt
Jokaisella lajilla on omat sääntönsä jotka ilmoitetaan vielä tarkemmin paikan päällä. Sääntöjen vastaisesta toiminnasta seuraa pahimmillaan diskaus. Voittajat ja muut menestyneet palkitaan, mutta palkinnot eivät tule olemaan niin suuria, että huijaus kannattaa. Pelataan siis rehtiä peliä.

Turvallisuus
Tapahtuman turvallisuudesta vastaa ensisijaisesti Itämaan vartiosto. Pidetään aseet piilossa ja tunteet kurissa niin tapahtuma sujuu hienosti. Tapahtuman onnistumisen takaamiseksi kaikenlaiseen aggressiiviseen ja väkivaltaiseen toimintaan puututaan välittömästi joko vakavan varoituksen, aseiden takavarikoimisen, kiinnioton tai kilpailulajeista diskaamisen muodossa.

Terveisin Itämaan urheiluliiton puheenjohtaja Okatus.

Yhteydenotot:
Discord: oka22 #4529

Tässä ilmoittautumisohje vielä kertauksena:

Ilmoittautuminen on vapaata, kilpailijoiden tulee vain valita edustamansa kaupunki tai kylä.
Ilmoittautuminen on myös ilmaista, kirjallinen ilmoitus pelissä tai foorumilla riittää. Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava pelinimensä, edustamansa kaupunki tai kylä, sekä kaikki lajit joihin ottaa osaa.

Käytetään vaikka tämmöstä kaavaa foorumilla:
Pelinimi:
Kaupunki/kylä:
Lajit:

J_O_V

Itämaa

Shakki ja kalastus

Pelinimi: Melee69
Kaupunki/kylä: Argentum
Lajit: Kaikki paitsi jalkapallo.

Tämä viesti poistettiin!

Pelinimi:Mrkemmel
Kaupunki/kylä:Holmi
Lajit:Shakki, paini

Pelinimi: Roll2005
Kaupunki/kylä: Holmi
Lajit: Kaikki paitsi jalkapallo.

𝕽𝖔𝖑𝖑𝖎 𝕽𝖚𝖋𝖋

Pelinimi: Possumies26
Kaupunki/kylä: Argentum
Lajit: Possukisa

Pelinimi: Elekku

Kaupunki/kylä: Kotkasaari

Lajit: Kaikki

Pelinimi: Pertsa
Kaupunki/kylä: Kellarivaltio
Lajit: Possukisa 🐖 , Kiljunjuonti 🍺, Päättäjäiset 🍻 🎆 🍺 (🎍 🔥 )

Pelinimi: LimeSaurus

Kaupunki/kylä: Kotkasaari

Lajit: Kaikki

Tämä viesti poistettiin!

Pelinimi: Okatus
Kaupunki/kylä: Kotkasaari
Lajit: Estejuoksu, jalkapallo, jousiammuntakilpailu, kalastus, maastojuoksu, possukisa ja venekisa.

Pelinimi: Vainoir
Kaupunki/kylä: Kotkasaari
Lajit: Estejuoksu, hevoskisa, jousiammuntakilpailu, jalkapallo, kalastus, paini, triathlon, possukisa sekä venekisa.

Pelinimi: Tomatti
Kaupunki/kylä: Kotkasaari
Lajit: Estejuoksu, hevoskisa, jousiammuntakilpailu, paini, possukisa, shakki.

Pelinimi: Suklaapatukka123
Kaupunki/kylä: kotkasaari
Lajit: jousiammunta

Saadaan estyä yritän tulla

Pelinimi: ColaNi
Kaupunki/kylä: Kotkasaari
Lajit: Jalkapallo, jousiammuntakilpaulu, kalastus, paini ja shakki.

Pelinimi: Mogomaki
Kaupunki/kylä:
Kotkasaari (Rinteen tila)
Lajit: Possukisa, estejuoksu, jousiammunta, paini, parkour, kalastus, shakki, jalkapallo, thriatlon ja venekisa.

Pelinimi: Deurenus
Kaupunki/kylä: Itämaa
Lajit: Kalastus, hevoskisa, maastojuoksu ja possukisa

Pelinimi: Pepezku (alaviivoilla)
Kaupunki/kylä: Kotkasaari
Lajit: Kalastus