Holmen rakennusvirasto

Tähän viestiketjuun tulee ainoastaan rakennusviraston tiedotteet.

𝕽𝖔𝖑𝖑𝖎 𝕽𝖚𝖋𝖋

Holmen rakennusvirasto etsii aktiivisia & osaavia työläisiä.

Rakennusmies
Rakennusmies vastaa suunniteltujen rakennusten rakentamisesta, sekä purkumääräyksen saaneiden rakennusten purkamisesta. Rakennusmiehen palkka koostuu työnmäärästä. Palkan voi noutaa ainoastaan viikkoraporttia vastaan. Työ vaatii aktiviisuutta, sekä innostusta rakentamista kohtaan.
Lisätietoa Holmen Rakennusmestari Rollilta.

Arkkitehti
Arkkitehti suunnittelee & rakentaa rakennuksia, Palkka koostuu suunnitelluista / rakennetuista rakennuksista. Palkan voi ainoastaan noutaa viikkoraporttia vastaan. Työ vaatii jokseenkin hyviä suunnittelutaitoja, rakennustaitoa, aktiivisuutta sekä tietenkin halua kehittää Holmea ja sen rakennuksia.

Työhakemukset & kysymykset voi osoittaa Rakennusmestari Rolli2005:lle.

𝕽𝖔𝖑𝖑𝖎 𝕽𝖚𝖋𝖋

Olemme aloittaneet Holmen laittomien talojen purkamisen. Jos sinulta kenties löytyy talo taajama-alueelta oletko ystävällinen ja toimitat rakennusviraston postilaatikkoon rakennusluvan ja tontin omistus todistuksen. Jokainen taajama-alueella oleva talo tullaan joko purkamaan tai takavarikoimaan, jos ei lupaa löydy. Asiasta tiedotetaan myöhemmin lisää. Jos huomaatte talon edessä kyltin "purku-uhan alla" voitte keskustella asiasta Rolli2005:den kanssa. Jos ette pääse serverille todistamaan että olette talolle saaneet rakennusluvat voitte ottaa minuun yhteyttä foorumin kautta. Lisätietoa siinä tapauksessa yksityisviestein. Pitkään keskeneräisille taloille tullaan tekemään purkumääräys. Jokaisessa purkumääräyksessä on kahden viikkon aika reakoida talon purkamiseen.

Puretuista taloista/rakennuksista on oikeus tehdä valitus kirjallisena rakennusmestarille.

Ystävällisin terveisin Holmen rakennusmestari Rolli2005.

𝕽𝖔𝖑𝖑𝖎 𝕽𝖚𝖋𝖋