Kruunun tiedotukset

Kruunun tiedotus
Holmessa tullaan kehittämään seuraavia asioita, koska kohtia on monta kannattaa olla kärsivällinen.
(OFF RPG kannattaa nyt kanssa pitää alussa yhteiskuntarauhaa ainakin kuukausi että saadaan rakennettua yhteiskuntaa, aika moni asia on kesken)

Ekonomia
-Verotus kehitetään yritysten ja maa/kiinteistöomistajuuden ympärille. Verotuksessa pyritään selkeyteen ja reiluuteen (eli verot kasvavat tulojen kasvun myötä.

-Liiketalouden hoidolle annetaan merkitystä enemmän. Mikäli onnistut liiketoiminnassa ja olet aktiivinen, yhteiskunnallinen asemasi saattaa parantua. Yrittäjyyttä ja lahjakkuutta halutaan tukea.

-Hintasysteemi otetaan käyttöön eli resurssien hinnat tulevat päivitettynä wikiin julkiseen käyttöön. Tämä auttaa varsinkin uusia pelaajia ja kaupankäynnin selkeyttä.

UPDATE* Perushinnat löytyy täältä.

Työt ja Holmen rakentaminen
-Palkkausta pyritään yksinkertaistamaan sekä palkkojen maksuun kiinnitetään erityistä huomiota. (palkanmaksussa ei pitäisi olla suuria viiveitä).

-Holmen rakennuskantaa pyritään lisäämään ja myymme jatkossa kiinteistöjä keskustasta. Epäaktiivisten pelaajien asunnot menevät automaattisesti valtakunnan takavarikkoon 2kk epäaktiivisuuden jälkeen.

Aatelisto
-Vanhat historialliset nimikkeet otetaan uudelleen käyttöön.

-Aatelisto järjestelmänä toimii wikin mukaisesti ja näiltä osin tulee vielä uudistuksia sekä aatelistolain lisäyksiä.

-Lääneille tullaan myöntämään laajempia oikeuksia alueellisessa lainmuodostuksessa. Lainmuodostuksen ja sen lisäykset hoitaa oikeuskansleri vähintään yhdellä tai kahdella lausunnolla.

No mites se Akatemia?
Akatemialla jatketaan kirjamyyntiä, mutta muuten putiikki on seis työkiireiden takia.
Akatemian tuomioistuin on tauolla.