Sisäänpääsyhakemus

Ohjeita hakemuksiin:

Tee hakemus huolella ja niin että sitä on helppo lukea.
Korjaa mahdolliset kirjoitusvirheet. Hakemusta ei hyväksytä, jos se on täynnä kirjoitusvirheitä, joista näkyy ettei kirjoittaja ole panostanut hakemukseen.
Jos olet jo tehnyt hakemuksen, niin älä tee uutta vaan päivitä vanhaa. Ilmoita että teit muutoksia laittamalla uuden viestin hakemuksesi viestiketjuun, eli esimerkiksi lähettämällä ketjuun viestin "Hakemusta muokattu". Tällöin ylläpito huomaa muokatun hakemuksen ja tarkistaa sen uudelleen.
Käytä asiallista kieltä.
Lue hakemuksesi itse huolella läpi ja tarkista ettei siinä ole ylläolevia virheitä.
Älä lähetä ylläpidolle yksityisviestillä pyyntöä hakemuksen hyväksymisestä, vaan odota ja tarvittaessa toimi yllä olevien ohjeiden mukaan. Katsomme hakemukset tietyn väliajoin, ja mikäli sitä ei hyväksytä, on siinä todennäköisesti jotain pielessä.
Hakemuspohja:

Otsikko: Sisäänpääsyhakemus

Mikä on Minecraft-nimesi?
ledend
Kuinka monta Minecraft-tiliä sinulla on?
1
Mikä on mielestäsi tärkein sääntö Valtakaudessa? (Säännöt löydät wikistä.)
Kaikki säännöt on erittäin tärkeitä mutta omasta mielestä tärkein on: Huijaukset koska huijaaminen on väärin joka on rangaistavaa sillä se on epäreilua muita kohtaan.

Minkälaisen käsityksen olet saanut Valtakaudesta? Minkälainen palvelin se on?
Olen saanut että valtakunta on roolipeliin perustuva minecraft serveri.
Tunnetko muita, jotka pelaavat Valtakaudessa? Jos tunnet, niin ketkä?
Eeputtiswag,deurenus.
Mikä sai sinut hakemaan Valtakauteen?
Kaverit pyysivät hakemaan valtakauteen jotta pääsen pelaamaan heidän kanssa.

Kerro tarina, kuinka roolipelihahmosi päätyi palvelimen mantereelle vievään laivaan?

Olipa kerran poika nimeltä ledend hän oli ahkera poika joka työskenteli laivastossa. Laivaston väki kunnioitti nuorta ledendiä paitsi kapteeni joka teki paljon töitä kun valaita pyydystettiin. Laivan kapteeni vihasi nuorta ledendiä, sillä hänen miehistö kuunteli ledendiä paremmin kun kapteenia. Kapteeni oli turhautunut ja ärsyyntynyt joten hän päätti laittaa ledendin viinitynnyriin ja laittaa toisen laivan kannelle. Ledend joutui tätä myöden valtakausi saarelle. Saaren asukkaat ottivat nuoren ledendin innokkaasti vastaan ja nyt hän on aloittanut uuden elämän valtakaudessa.
(Vähintään 70 sanaa)

Hyväksytty.