Sisäänpääsyhakemus

Mikä on Minecraft-nimesi? - Ardsi

Kuinka monta Minecraft-tiliä sinulla on? - Omistan vain yhden minecraft-tilin

Mikä on mielestäsi tärkein sääntö Valtakaudessa? (Säännöt löydät wikistä.) - Metapelaus

Minkälaisen käsityksen olet saanut Valtakaudesta? Minkälainen palvelin se on? - Valtakausi on roolipeliserveri, jonka ideana on se, että ollaan tietyssä roolissa Holmen kuningaskunnassa tai Itämaan tasavallassa ja tehdään työtä sen tietyn roolin mukaan.

Tunnetko muita, jotka pelaavat Valtakaudessa? Jos tunnet, niin ketkä? - Tunnen Valtakaudesta MisBalen ja JJonttuzin.

Mikä sai sinut hakemaan Valtakauteen? - Minut tänne sai hakemaan aikasempi Minecraft-roolipelaus kokemus ja JJonttuzin suosittelu. Selasin myös foorumeja ja wikiä ja sai minua kiinnostuman serveristä enemmän.

Kerro tarina, kuinka roolipelihahmosi päätyi palvelimen mantereelle vievään laivaan?

Olipa kerran pelaaja nimeltään Ardsi, joka tykkäsi seilata merillä juuri ostamallaan upouudella laivalla. Hän oli maksanut siitä omaisuuden ja oli ylpeä ostoksestaan.
Aina aamulla hän pakkasi tarvittavat tavarat mukaan. Esineinä saatto olla esimerkiksi hakku, miekka, kompassi, kello, vesiämpäri tai jopa sytkäri. Pakkausten jälkeen hän sanoi aina hyvästit perheelleen, ja lähti matkaan uusille vesille. Satamaan oli pitkä matka kävellä, nimittäin kahdeksan kilometriä. Kävelymatka oli myös uuvuttava maastonmuodon takia, mutta sitten kun päästiin satamaan niin hän tunsi euforiaa. Ihmiset olivat myös hieman skeptisiä hänen matkoen suhteen, koska vesillä seilaisi kuuelma laivoja, jotka kaappaisivat miehistöä toisilta laivoilta, mutta eihän Ardsi tietenkään tästä ollut kuulut.
Sitten Ardsi nosti purjeet ylös ja soitti kelloa jä lähti purjehtimaan mystistä merta päin. Matkan alkupäässä hänen laivan kannelle lensi aina lokki jonka Ardsi oli nimenyt Kalleksi. Kalle ei ollut mikään hyödytön lokki nimittäin se tarkkaili aina maston tolpassa ohi meneviä laivoja ja jos tuli joku pahaa enteilevä laiva hän ilmoitti siitä aina Ardsille. Yleensä noin kello 12.30 Ardsi alkoi syömään aamupalaa, koska se oli ensimmäinen hetki jolloin siihen oli aikaan ja näin kävi tälläkin reisulla.
Sitten ihan yhtäkkiä pahaa enteilevä laiva, mutta Ardsi ja Kalle eivät huomanneet sitä vasta kun oli liian myöhäistä. He alkoivat ampumaan 30 millin ammuksilla Ardsin laivaa. Kannella oli täys kaos ja Ardsi ja Kalle yrittävät pysyä hengissä tavalla millä hyvänsä. Ardsi oli kietunut tavaransa köydellä itseensä kiinni, hän uskoi, että niistä voisi olla hyötyä. Hetken ajan päästä Ardsin laiva oli niin riekaleina, että se alkoi uppoamaan. Ardsi koitti pyristellä pinnalla aaltojen ja laivan uppopyörteen armoilla, mutta sitten heidän laivansa tuhonnen aluksen miehistö tuli lähemmäs ottamaan Ardsin ylös heidän laivaansa. Ardsi huomasi myös takana olevan Kalleen kuoleena vedessä ja ajatteli että häneen oli osunut ammus. Laivan miehestö oli kuin olikin merirosvoja, niitä josta oli levinnyt huhuja. He pakottivat Ardsin kannen alle ja sitovat hänet köyden avulla tolppaan kiinni. Kului päiviä ja päiviä lyimyillessä kannen alla. Yhtenä päivänä hän kuitenki pääti tehdä jotain uhkarohkeaa nimittäin hän oli kahden metrin päässä hänen tavaroistaan. Pitkänä ihmisenä hän juuri ja juuri yleittyi ottamaan hänen tavaransa viereensä. Häneltä sattui myös löytymään puukko taskusta. Hän ajatteli, että voisi leikata köyden katki sillä, ja niin hän teki sen suussa puukoa pitämällä. Seuraavaksi hän lähti suunnistamaan kannelle, mutta kun hänet oltiin kaapattu niin hänelle oli työnnetty kangassäkki päähän, joten hän ei tiennyt mistä pääsi pois. Hän löysi kannelle johtavat portaat, mutta portaiden edesä oli miehistöä, Siteen Ardsi päätti otaa miekkansa käyttöön, ja niin hän katkaisi toiselta pään irti ja toiselle hän teki ison haavan vatsaan. Kannelle päästyään hän huomasi, että siellä oli enemmänkin miehistöä ja hetken mielijohteesta hän sai juuri ja juuri väistettyä pistoolien luodit ja hyppäsi lankulta veteen. Ardsin onneksi Merirosvot eeivät nähneet häntä ja luovuttivat etsintöjen suhteen. Kului taas päiviä ja päiviä ja sitten ilmaantui mystinen manner, Ardsi oli myös palannut tajuihinsa muutamaa tuntia ennen mantereelle rantautumista.
Hän ei osanut sanoa mikä se paikka oli ja mitä siellä oli. Ja näin Ardsi oli rantautunut hurjan seikkailunsa jälkeen Tasavallan manteereelle.

Hyväksytty.