Maanpetosoikeudenkäynti

Tervehdys,

Suklaapatukka123, Ruyme sekä Xanz_YT ovat kaikki Itämaan valtion toimesta syytettyinä alueellisen itsemääräämisoikeuden vaarantamisesta. Valtakunnansyyttäjänä tulee toimimaan presidentti Okatus. Suklaapatukka123 on myös syytettynä murhasta, syyttäjänä on Deurenus.

Pyytäisin kaikkia asianosaisia ilmoittamaan joko yksityisviestillä tai tähän foorumiketjuun vastaamalla sopivat ajat, mieluusti jo huomiselle tai olympialaisten jälkeen, sillä oikeudenkäyntiä ei järjestetä kisojen aikaan.

Kiitos.

Tämä viesti poistettiin!

@tulisydän onnistuukin huomenna 16-19.00

oikeuden käynti onnistuu huomen klo 16-19.00

Onnistuu huomenna lo 16-19.

Onnistuu huomenna 16-19.

Oikeudenkäynti järjestetään siis huomenna klo 17.00, mikäli se kaikille onnistuu.

Oikeudenkäynnit tullaan järjestämään kahdessa eri osassa, ensin maanpetoksesta syytetyille, tämän jälkeen murhatapaus.

Tervehdys,

Xanz_YT, Ruyme ja Suklaapatukka123 on tuomittu alueellisen itsemäärämisoikeuden vaarantamisesta kaikki 17 vuorokauden vankeusrangaistukseen. Kaikille osapuolille myönnettiin valitusoikeus tuomioista.

Suklaapatukka123 on tuomittu varkaudesta 1 vuorokauden vankeusrangaistukseen ja 100P sakkoihin. Hänellä on myös aiheuttamiensa vahinkojen korvausvelvollisuus. Molemmilla osapuolilla on valitusoikeus tuomiosta.

Suklaapatukka123 on tuomittu murhasta 3 vuorokauden vankeusrangaistukseen ja 600P sakkoihin, vankeusrangaistuksen maksimirajan muuten ylittyessä. Hänellä on myös aiheuttamiensa vahinkojen korvausvelvollisuus. Molemmilla osapuolilla on valitusoikeus tuomiosta.