Sisäänpääsyhakemus Tomerukseni puolesta.

Otsikko: Sisäänpääsyhakemus Pokknen puolesta!

Mikä on Minecraft-nimesi?
Pokkne

Kuinka monta Minecraft-tiliä sinulla on?
1.5

Mikä on mielestäsi tärkein sääntö Valtakaudessa? (Säännöt löydät wikistä.)
"Ei saa grieffata... edes vahingossa."

Minkälaisen käsityksen olet saanut Valtakaudesta? Minkälainen palvelin se on?
"Valtakausi on erittäin pitkälle kehitetty roolipelipalvelin. Monet ominaisuudet mitä en olisi kuvitellut edes mahdolliseksi on noin vain lisätty peliin mukaan. Roolipelaaminen vaikuttaa hauskalta ja eläytyminen on ilmeisesti kohtuu vapaaluontoista."

Tunnetko muita, jotka pelaavat Valtakaudessa? Jos tunnet, niin ketkä?
"Tunnen Ponkken etäisesti, mutta en ole nähnyt häntä moneen viikkoon, Tunnen myös Pertsan jota pyysin laittamaan tämän hakemuksen foorumeille puolestani, koska en tällä hetkellä pääse käsiksi foorumeille."

Mikä sai sinut hakemaan Valtakauteen?
"Etsin Ponkkea ja kuulin että hän saattaisi pelata tällä palvelimella. Olen myös erittäin kiinnostunut oppimaan roolipelillistä kommunikaatiota ja eläytymistä. Valtakausi on mielestäni siihen sopiva paikka."

Kerro tarina, kuinka roolipelihahmosi päätyi palvelimen mantereelle vievään laivaan?
Kauan sitten asuimme kaukaisessa kylässä nimeltä Poknela. Elämä Poknelan kylässä oli erittäin leppoisaa. Päivät vilisivät ohitse kiihtyvällä valonnopeudella, kuten tekivät myös toisiaan etsivät Poknet ja Ponket. Eräänä päivänä kaikki muuttui.

Ponkke lähti tavanomaiselle kauppareissulleen hakemaan piippuun lisää tupakkia, mutta ei palannut takaisin sovittuun aikaan klo. 14.21. Poknelan kylässä iski valtava paniikki sillä yksikään Pokne ei ollut aiemmin kadonnut. Olivathan Poknet ja Ponket aina lähellä toisiaan. Kyläläiset Aloittivat suuretsintäoperaatiot, jotka kestivät useita päiviä mutta Ponkkea ei löydetty. Kaikista pettyneimpiä hukkaan menneestä Ponkesta olivat kaupungin johtaja Suur-Ponke ja allekirjoittanut.

Etsinnöistä pettyneenä menin rantaan potkimaan kiviä, kuten ponket yleensä tekevät vaikeina aikoina. Yllätyksekseni rannalla oli vieraan maan kauppiaita pakkaamassa Ponkelan kylän vientituotteita laivaan. Kauppiaat eivät aluksi huomanneet minua, mutta huikkasivat minut sitten luokseen puheille. Heidän miehistöstään oli hukkunut merellä kanuunankuulankiillottaja Poknke, joten miehistöpula oli huutava. Yleensä en olisi tarttunut tilaisuuteen, Poknelaiset kun eivät pidä erityisesti seikkailuista, mutta ajattelin että tämä on ainut tilaisuuteni löytää Ponkke. Mahdollisuudet löytää Ponkke uudelta mantereelta olivat stratosfäärisen pienet, mutta silti olemassa. Siispä lähdin kauppiaiden mukaan kohti uutta manteretta."

(Vähintään 70 sanaa)

@pertsa Hyvä hakemus, mutta mitä tarkoittaa 1.5 minecraft tiliä?

@veikkap Olisiko jonkun kanssa jaettu tili?

Hyväksytty.