Holmen poikkeustila v2

Tervehdys holmen kansalaiset.

Pitkän ja erittäin hartaan harkinnan jälkeen olen tullut siihen lopputulokseen, että aijemmasta päätöksestäni huolimatta Raistlin_Majer3 ei ole pätevä johtamaan holmea. Näin ollen, julistan itseni holmen uudeksi kuningattareksi. Alveronia sekä holmen kuninkaallinen kaarti ovat jo luvanneet uskollisuutensa minulle. Kaikki, jotka edelleen pitävät Raistlin_Majer3:sta kuninkaanaan pidetään maanpetturina, ja rangaistaan sen mukaan.

-1
Tämä viesti poistettiin!
-6

EDELLEEN TUOSSA EI Raistlin_Majer3 vaan minä ja ninjaanas.
Jos Teillä pettää jo näkö niin voi voi

𝕽𝖔𝖑𝖑𝖎 𝕽𝖚𝖋𝖋

Jo on tapahtunut yhdelle päivälle paljon, chillisti.

Pohjolan johdon lausunto Holmen tilanteeseen:

Holmen valtion tilanne on ollut viime päivinä erittäin sekava, ja tilannetta on seurattu jo ensimmäisestä vallankaappausyrityksestä lähtien tiiviisti myös Pohjolan johdon osalta. Ensimmäisessä vallankaappausyrityksessä Pohjola oli täysin puolueeton, ja ei ottanut kantaa vieraan valtion sisällä tapahtuviin levottomuuksiin.

Tämänpäiväisten tapahtumien alkaessa, aloimme Tsaarin kanssa käydä vakavaa keskustelua Holmen nykyisestä tilanteesta ja asemasta vieraana valtiona Pohjolan kannalta. Vuoropuhelua käytiin myös Holmen nykyisen johdon kanssa, ja kun Raistlin_Majer3 julistettiin väliaikaiseksi kuninkaaksi, päätimme että tilanteeseen on pakko ottaa jotain kantaa. Kävimme Tsaari Topzudin kanssa vuoropuhelua, johon otimme mukaan myös Holmen puolustusvoimien silloisen johdon. Tulimme yhdessä päätökseen, että Raistlin_Majer3 ei ole monista erinäisistä syistä ja yleisestä aggressiivisuudestaan Pohjolaa kohtaan kyvykäs johtamaan Holmea.

Tällöin päätimme alkaa erittäin poikkeukselliseen toimenpiteeseen, ja astua mukaan vieraan valtion sisäpolitiikkaan. Tsaarin vieläkin käydessä vuoropuhelua turvallisuudesta ja sota-asioista vastaavan Komissaarin kanssa, kasattiin nopeasti Pohjolan väestä koostuva armeija tarkoituksena saada Holmen johtoon jokin henkilö, joka olisi kyvykkäämpi kyseistä valtiota johtamaan. Siirryttiin Holmen rajojen sisäpuolelle, ja käytiin aseellinen välikohtaus joka päättyi lopuksi vallan vaihtoon. Allekirjoittanut ei paikalle pelin ulkopuolisista syistä päässyt, mutta keskusteli ennen operaatiota parhaista ja sopivimmista toimintatavoista Tsaarin kanssa.

Pohjola haluaa kiittää kaikkia välikohtauksessa mukana olleita, kaikkia asiassa tukeneita ja kanssamme yhteistyötä tehneitä. Lisäksi haluamme kiittää entistä johtajaa GaryCraftia, ja toivomme nykyiseltä johdolta vähintään yhtä hyvää diplomaattista suhtautumista Pohjolaan. Pohjolan johdolla on täysi tuki Holmen nykyiseen hallintoon.

Pohjolan johdon puolesta,
Komissaari Dunlew

Poikkeustila on ohitse.

Tämä viesti poistettiin!