Sisäänpääsyhakemus

11

Mikä on Minecraft-nimesi?
_4q

Kuinka monta Minecraft-tiliä sinulla on?
1 tili.

Mikä on mielestäsi tärkein sääntö Valtakaudessa? (Säännöt löydät wikistä.)
Asiallinen käyttäytyminen on mielestäni tärkein sääntö. Roolipelin ja koko palvelimen idea on antaa pelaajille mahdollisuus nauttia siellä olemisesta ja toteuttaa oman hahmonsa tarinaa. Mikään ei pilaa tunnelmaa tai pelikokemusta pahemmin kuin tahalliset häiriköt.

Minkälaisen käsityksen olet saanut Valtakaudesta? Minkälainen palvelin se on?
Wikiä luettuani sai hyvän pohjatietämyksen Valtakaudesta. Käsitykseni mukaan kyse on keskiaikaisesta roolipelistä, jossa pelaajat itse pystyvät luomaan hyvinkin vapaalla kädellä palvelimen yhteistä tarinaa luomalla valtioita, kaupunkeja tai toimittamalla esimerkiksi virkaa. Palvelimen roolipeli heijastaa hyvin keskiaikaista yhteiskuntaa.

Tunnetko muita, jotka pelaavat Valtakaudessa? Jos tunnet, niin ketkä?
Tuttuja nimiä Jese, MisAr6, Steevu, torvi, Eem, AlePallo2, MisBale, PvPritari, LimeSaurus

Mikä sai sinut hakemaan Valtakauteen?
Uuden roolipelikokemuksen etsiminen ja kiinnostus, joka heräsi wikiä lukiessa.

Kerro tarina, kuinka roolipelihahmosi päätyi palvelimen mantereelle vievään laivaan?
_4q toimi tuomarina eräässä toisessa valtiossa hyvin pitkään. Hän oli läheinen ystävä hallitsijan kanssa, sekä ansiollinen virkamies.

Eräänä iltana, kun _4q käveli toimistoltaan kohti virka-asuntoaan hänet piiritti rikollisyhteisö. He tarjosivat _4q:lle lahjuksia vastineeksi siitä, ettei hän tuomitsisi rikollisjengin jäseniä rikoksistaan jos ne joskus päätyisivät oikeuteen. Puoliksi paniikissa sykkeen kohotessa _4q:lle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin ottaa nämä lahjukset vastaan.

Vierähti kuukausia, ellei jopa vuosi siitä, kun rikosllisjengi saartoi _4q:n kun oikeussaliin tuodaan hänelle tuttu naama - rikollisjengin johtaja. Hikikarpalo valui otsaa pitkin, kun _4q huomasi jengipomon irvistelevän hymyn. _4q yritti saada jengipomoa vastaan esitetyt todisteet näyttämään riittämättömiltä, mutta todisteet olivat liian vahvat. Hänen oli pakko asettaa tuomio. Kun nuija osui pöytään oli jo liian myöhäistä perua. _4q pakkasi tavaransa ja otti loppupäivän lomaa.

Kun ilta pimeni niin _4q:n oveen koputettiin. _4q kävi avaamassa, jolloin hän huomasi, että oven takana seisoivat nuo samat jengiläiset, jotka hänet aikoinaan piiirittivät. He antoivat kaksi vaihtoehtoa. Pakene maasta, tai pakene taivaaseen. _4q ei hätiköinyt, vaan otti tavaransa ja hyppäsi ensimmäiseen laivaan, joka satamasta lähti....

Hyväksytty.