Sisäänpääsyhakemus

Mikä on Minecraft-nimesi?
jontepirat

Kuinka monta Minecraft-tiliä sinulla on?
2

Mikä on mielestäsi tärkein sääntö Valtakaudessa? (Säännöt löydät wikistä.)
Kiellettyjen clienttien käyttö koska se asettaa pelaajat epätasa-arvoiseen asemaan.

Minkälaisen käsityksen olet saanut Valtakaudesta? Minkälainen palvelin se on?
Valtakausi on roolipelipainoitteinen yhteiskuntien kehittämiseen painottuva palvelin jossa on paljon uniikkeja ominaisuuksia.

Tunnetko muita, jotka pelaavat Valtakaudessa? Jos tunnet, niin ketkä?
Joitakin tuttuja ukkoja saattaa olla.

Mikä sai sinut hakemaan Valtakauteen?
Pelasin joskus toisella roolipelipalvelimella joka oli hyvin samanlainen

Kerro tarina, kuinka roolipelihahmosi päätyi palvelimen mantereelle vievään laivaan?
Jontepirat on nuori hurjapäinen piraatti, joka ei kavahda seikkailuja tai vaaroja, sillä hän on monessa liemessä keitetty. Koska Jonte ei ole mikään maakrapu, hän pyrkii olemana aina merellä tai meren ääressä. Siispä hän kerran eräänä päivänä pestautui eräälle laivalle töihin. Laivaa johti paksu piippua polttava ukko joka oli aina raivoissaan. Jonte ei tästä hätkähtänyt, vaikka ei hän ukosta kovinkaan pitänyt. Kerran yövuorossa kun paksu ukko sai taas raivokohtauksen, sai Jonte tästä viimein tarpeeksensa ja otti hänestä tukevan otteen ja paiskasi mokoman pallokalan suorilta käsin mereen viilenemään.

Pallokasa upposi pohjaan kuin kivi. Jonte hätääntyi tästä ymmärrettyään tekonsa ja päätti varastaa pelastusveneen ja poistua yön pimeydessä. Jonte oli kuitenkin lähtenyt laivasta juuri keskellä Atlantin valtamerta jonka vuoksi hän joutui seilaamaan viikkokausia soutuveneellään ympäri merta ennenkuin eräs laiva poimi hänet kyytiin. Laivan kapteenille hän kertoi, että oli liukastunut myrskyssä ja pudonnut suoraan pelastusveneen päälle joka oli rytäkässä irronnut ja niin ajautunut yksinään merelle. Kapteeni hyväksyi selityksen kunhan Jonte kuorisi perunoita viikon, siihen asti kunnes laiva tulisi perille.

Hyväksytty.