Alveronian läänin ilmoitukset

Huomio! Tämä tieto on vanhentunutta!

Luethan uudemman postauksen aiheesta:
Alveronian lääni

Voit silti lukea ilmoituksen alta.


LAINSÄÄDÄNTÖ
Läänin alueella on voimassa oma laki kuningaskunnan lain lisäksi. Voit tutustua lainsäädäntöön wikissä.


VIRANOMAISET

  • Lääninvartiosto on läänin viranomainen, joka suorittaa rikostutkintoja ja ottaa kiinni etsintäkuulutettuja. Tällä hetkellä lääninvartiostoa ei ole, joten rikosilmoitukset voi osoittaa Holmen kuninkaalliselle kaartille.

  • Rakennusvalvonta on läänin viranomainen, joka purkaa laittomat rakennukset ja myöntää rakennuslupia. Tällä hetkellä rakennusvalvojaa ei ole, joten rakennusvalvonnan töitä hoitaa läänitoimisto.

  • Lääninvoudin toimisto perii läänin saatavat läänissä ja myöntää erilaisia lupia, jos niitä on tarpeen myöntää. Tällä hetkellä lääni ei peri veroja eikä läänillä ole lääninvoutia, joten lääninvoudin toimiston työt hoitaa läänitoimisto.

  • Läänitoimisto on läänin viranomainen, joka huolehtii läänin kehittämisestä ja suorittaa tehtäviä, joita muut viranomaiset eivät suorita.


TYÖNTEKO
Alveronian lääni palkkaa työntekijöitä. Työpaikat voit katsoa erillisestä foorumitiedotteesta.

Alveronian läänissä on sallittua perustaa laillisia yrityksiä tai laajentaa laillista yritystoimintaa Alveronian alueelle. Liiketiloja voi hankkia Rajankylästä.


VEROT
Alveronian läänissä ei ole verotusta kuningaskunnan verojen lisäksi. Bambulonian tilan ja Rajankylän kaupungin tuloista kuitenkin otetaan osuus läänille.