Brunhilden Aperock

14

Aperock sijaitsee tänä vuonna 2021 majatalo Brunhildeenissä Hunajamaan tilan vieressä. Koordinaatit ovat: 3000/-620
Kuva Majatalo.png
Kalastuskilpailu:

Aperock alkaa klo. 17.00 kalastuskilpailulla. Palkintona on rahallinen palkinto 150p, mitali sekä jotain erittäin hienoa. Mitä se voisi olla? No se jääköön teille yllätyksi. Kalastuskilpailu loppuu 20min sen alkamisesta. Olethan siis paikalla viimeistään 17.00. Meiltä saa myös ongen kisailuun, jos ongelle on tarvetta. Muistakaa että kisaan on osallistumismaksu vain 15p! Kisaan osallistumismaksu vastaanottotiskillä majatalon aulassa.

Tauko 10min

Tauon aikana voitte vaikka käydä majatalossa ostoksilla. Majatalossa on useita myyntiarkkuja, sekä erittäin mukava ravintolaosuus. Sieltä saatte syötävää.

Sumopaini

Seuraavaksi sumopainia, jonka ideana on pudottaa toinen pelaaja alustalta ja voittaa huikea kilpailu. Tästä on luvassa rahallinen palkinto jopa 150p sekä mitali! Muistakaa että kisaan on osallistumismaksu vain 15p! Kisaan osallistumismaksu vastaanottotiskillä majatalon aulassa.

Potku kisa

Se kuka osuu parhainten 5 yrityksellä maaliin pääsee jatkoon jatkossa onkin jo vaikeempi osuus tästä lisää paikanpäällä. Potkukisasta on palkintona mitali sekä huikeat 150p palkkiota. . Muistakaa että kisaan on osallistumismaksu vain 15p! Kisaan osallistumismaksu vastaanottotiskillä majatalon aulassa.

Hold ' em sekä Black Jack

Aloitamme illan ensiksi korttipeleillä. Eli ottakaa rahaa mukaan, jotta voitte voittaa suuria summia rahaa! Kyseisistä peleistä enemmän tietoa paikan päällä.

Aperock kohokohta

Olemme saaneet paikan päälle huikean yhtyeen Apenlanta, joka esiintyy majatalolla yläkerrassa. Kumminkin pääset kuuntelemaan Apenlantaa discordissa Valtakauden omalla Discord palvelimella, linkki sinne: https://discord.gg/axDTEkt7 Sieltä Yleinen #1 on varattu koko illaksi vain Apenlannan käyttöön.

Apenlanta.png

Tavoitteena on luoda suuri tapahtuma Valtakauden yteisölle. Esimerkiksi olympialaiset Itämaassa toivat paljon iloa ja aktiviteettiä servulle. Miksei tämäkin. Kaikki ovat siis tervetulleita!

Tapahtuma on siis Lauantaina 24.4.2021 Klo: 17.00

𝕽𝖔𝖑𝖑𝖎 𝕽𝖚𝖋𝖋