Uudet ajat Bambulonian tilalla

Tervehdys!
Bambulonian tilalla on alkaneet uudet ajat, kuin minä (ralaplayer) pääsin uudeksi tilanhoitajaksi. Bambuloniassa minä vastaan nyt siis tilauksista ja jos haluat ostaa jotain tilalta, ota yhteys minuun pelissä, foorumeilla yksityisviestinä tai discordissa (ralaplayer #8785). Alveronian alueelle kuljetus on ilmainen, mutta muualle se maksaa 10p ylimääräistä. Nyt kuitenkin seuraavan viikon aikana saat kuljetuksen 5p hintaan uuden tilanhoitajan kunniaksi. Tilauksissa voi kestää jos on suurta ruuhkaa. Jos kestää yli 2 vuorokautta, saat ilmaisen kuljetuksen.

Tässä tilan päivitetty hinnasto:
bambulonia-hinnat_5.xcf-1.0 (RGB-väri 8-bit gamma integer, GIMP built-in sRGB, 33 tasoa) 1920x1080 – GIMP 24.4.2021 18.04.42 (2).png

~𝑅𝑎𝑙𝑎𝑝𝑙𝑎𝑦𝑒𝑟~

Bambulonian tilan hinnat ovat leikattu pysyvästi! Enää ei tarvitse pistää montaa puntaa peliin, että omistat ruhtinaallisen määrän laadukkaita tilatuotteita. Bambulonian tilan tuotteita saat aina Bambulonian tilapuodista Itämaasta, jonne saat myös toivoa uusia tuotteita. Myös hittituotteita, heinäpaaleja ja jauhoja on lisätty myyntiin. Kaupan myynnissä olevalla leipämäärällä pärjäisit VK4:ään asti! Suuntaahan siis Bambulonian tilapuotiin Köynnöskatu 3 tai tilaa tuotteita ralaplayeriltä!

Alla uusi hinnasto:
59e71df0-49a4-4104-9e31-c72bf921be14-image.png

~𝑅𝑎𝑙𝑎𝑝𝑙𝑎𝑦𝑒𝑟~

Tilan käytännöt ovat muuttuneen mantereen myötä päivittyneet. Tästä päivästä lähtien Kuljetus on ilmainen Argentumin valtakunnan joka kolkkaan, mutta Pohjolan keisarikuntaan toimitus maksaa 12p. Mikäli tulet paikan päälle hakemaan tilauksen, saat kaupan päälle stackin meloneja!

~𝑅𝑎𝑙𝑎𝑝𝑙𝑎𝑦𝑒𝑟~

Bambulonian tila tarvitsee työntekijää! Tule nyt verrattaen hyvin palkattuihin töihin Valtakauden aktiivisimmalle maatilalle Alveronian lääniin.

Ammattivaihtoehdot:

-Tilaleipuri: palkka 30p/stk leipää (Ei lisämaksua ainesosista)

-Eläintenhoitaja: palkka 1p/kana, 1.5p/lehmä, 1p/lammas, 1p/porsas

-Maanviljelijä: palkka 5p/stack vehnää (Muut sovittava erikseen)

Tervetuloa töihin!

~𝑅𝑎𝑙𝑎𝑝𝑙𝑎𝑦𝑒𝑟~

Terve!
Bambulonian tila tarvitsee kipeästi uusia työntekijöitä! Töihin pääset osaamatta/omistamatta mitään! Bambuloniasta on myös hyvät mahdollisuudet nousta "parempiin" töihin, jos sellaista haluaa. Kaksi viimeisintä leipuriamme ovat molemmat menneet yhteen mantereen suurimmista firmoista Graatis OY:n johtoportaalle! Tässä heidän mietteitään Bambuloniassa työskentelystä:

"Hyvä palkka, kauniita rakennuksia ja mukava työilmapiiri (vähän työntekijöitä)"
-Stevekunkku

"Varma ja turvallinen työpaikka, jossa ammattitaitoinen johtaja"
-JHlynx

Tervetuloa siis töihin! Tarjolla on erityisesti eläintenhoitajan ja leipurin töitä! Palkat edellisessä viestissä. Mikäli yhtäänkään kiinnostuit, ota yhteyttä ralaplayeriin pelissä, discordissa (#8785) tai foorumeilla. Tervetuloa!

~𝑅𝑎𝑙𝑎𝑝𝑙𝑎𝑦𝑒𝑟~

@ralaplayer Miks multa ei kysytty mielipidettä?
oonhan mäki ollu töissä!

@sesse Niin no olithan sä sen 2pv ehkä kunnes tapoitte ja ryöstitte mut, mutta ei siitä sen enempää. Voithan sä tässä kertoo mielipitees!

~𝑅𝑎𝑙𝑎𝑝𝑙𝑎𝑦𝑒𝑟~

juuh hyvä palkka oli, mutta mistään ei löytyny kongreettista rahaa, joka oli miinusta. Myös se oli miinusta, että työn jälkeen istuin 21 päivää linnassa, mutta pikku vikoja. Myös työnantajaa on helppo höynäyttää työsuhde asioille pelloille!