Sisäänpääsyhakemus

Mikä on Minecraft-nimesi?

tukekoo

Kuinka monta Minecraft-tiliä sinulla on?

Yksi

Mikä on mielestäsi tärkein sääntö Valtakaudessa?

Asiallinen käyttäytyminen, sillä se varmistaa hauskan roolipelauksen myös muille.

Minkälaisen käsityksen olet saanut Valtakaudesta? Minkälainen palvelin se on?

Valtakausi on roolipelipalvelin, joka vaikuttaisi muistuttavan hyvin paljon Aurinkomaata esim. säätyjen tai ammattien suhteen, jossa olen aikaisemmin käynyt.

Tunnetko muita, jotka pelaavat Valtakaudessa? Jos tunnet, niin ketkä?

En erityisemmin

Mikä sai sinut hakemaan Valtakauteen?

Pitkästyminen ja tarve vaihtelulle pelaamisessa. Valtakauden roolipelaaminen vaikuttaisi erottavan sen muiden palvelimien joukosta.

Kerro tarina, kuinka roolipelihahmosi päätyi palvelimen mantereelle vievään laivaan?

Tukekoo syntyi pienen talonpoikaisperheen nuorimmaksi lapseksi. Nuoruutensa hän vietti auttaen perhettään peltotöissä sekä huolehtien vanhoiksi ja sairaiksi käyvistä vanhemmistaan. Kun lopulta hänen vanhempansa kuolivat korkean iän ja sairastelujen seurauksena, hänen veljensä peri perheen vanhimpana poikana isänsä tilan. Tämä jätti Tukekoon tilattomaksi ja etsimään omaa paikkaansa yhteiskunnassa. Vuosien ajan hän kierteli ja työskenteli kausityöläisenä, mutta tämä ei ollut elämä jonka hän halusi. Hän halusi elämältään jotain suurempaa, vaikka ei itsekkään tiennyt mitä se oikeastaan tarkoittaisi. Hän oli kuullut huhuja kaukaisesta Holmen maasta, jonne oli saapunut suuri siirtolaisten aalto ja jossa oli tarjolla runsaasti töitä. Tukekoo tiesi, että hänen tulisi jotenkin saada laivamatka Holmeen. Tukekoo vaelsi päivien ajan lähimpään satamakaupunkiin voidakseen astua laivaan, vaikka hänellä ei ollut ollenkaan rahaa mukana. Hän joutui myymään hänen vähäiset omaisuutensa sekä viimeiset muistot entisistä oloistaan voidakseen saada pari ropoa laivamatkaa varten. Niin Tukekoo lähti matkalleen kohti Holmen maita ilman rahaa tai henkilökohtaista omaisuuttaan mukanaan vain toivo paremmasta tulevaisuudesta.

Hyväksytty.