SISÄÄNPÄÄSYHAKEMUS (parannettu)

   MIKÄ ON SINUN MINECRAFT NIMESI: Elis_taisteilija

   KUINKA MONTA MICROSOFT TILIÄ SINULLA ON: 1

   MIKÄ ON SINUN MIELESTÄSI TÄRKEIN SÄÄNTÖ VALTAKAUDESSA: Purkamisesta on ilmoitettava rakennuksen omistajalle etukäteen, ja annettava mahdollisuus reagoida purkamispäätökseen.

   MINKÄLAISEN KÄSITYKSEN OLET SAANUT VALTAKAUDESTA? MILLAINEN PALVELIN SE ON?: järkyttävän hyvin koodattu roolipelipalvelin joka on niin hyvä että siitä voisi tehdä pelin!

    TUNNETKO MUITA, JOTKA PELAAVAT VALTAKAUDESSA? JOS TUNNET NIIN KETÄ?: En tunne ketään

    MIKÄ SAI SINUT HAKEMAAN VALTAKAUTEEN?: sen USKOMATTOMAT mahdolisuudet!

   KERRO TARINA, KUINKA ROOLIPELIHAHMOSI PÄÄTYI PALVELIMEN MANTEREELLE VIEVÄÄN LAIVAAN?: Olipa kerran orpo poika jonka nimi oli Elis. Elis vaelsi vaelsi ja vaelsi kunnes hän tapasi rikaan (ja pahan) kultakaupiaan. Tämä kultakauppias oivalsi että hän voisi käyttää orpopoikaa hyväksi ja teki hänestä orjan. Monta vuotta myöhemmin, orpopoika Elis päätti paeta, hän ei jaksanut enää sitä, hän hyppäsi ikkunasta ja alkoi juosta juosta sitä hän ei ollut saanut tehdä moneen vuoteen. Ennen kuin hän huomasikaan hän oli satamassa, hän näki meren, ihanan kauniin meren. Mutta täsmäleen sillä hetkellä hän kuuli huudon ”POIKAA!” Silloin hän ymmärsi, että kultakauppias oli seurranut häntä. Hänelle tuli paniikki. Kultakauppias oli huommannut hänet, ja hänellä ei ollut mitään pakopaikkaa. Silloin, kuin luojan iskusta, poika huomasi laivan. Se ei ollut hääppöinen, mutta se oli sokkeloinen. Sinne hän piiloutui. Juuri sillä hetkellä laiva lähti liikkeelle ja hän lähti. Hän oli vapaa! Monta päivää myöhemmin hän nousi laivasta ja kohtasi pojan. Pojan nimi oli MaukkuUK. Tämä poika ja orpopoika Elis ystävystyivät ja Orpopoika vaihtoi nimeään... ELIS_TAISTEILIJAKSI. MaukkuUK ja Elis_taisteilija alkoivat rakentaa omaa maailmaa...

Hyväksytty.