Suklaapatukka123:n oikeudenkäynti

Tervehdys,

Suklaapatukka123 on syytettynä murhasta sekä varkaudesta. Syyttäjänä toimii Hirsutus.

Pyytäisin asianosaisia @tulisydän sekä @Hirsutus ilmoittamaan yksityisviestillä tai tähän aiheeseen vastaamalla sopivat ajat oikeudenkäynnille. Suosittelen varaamaan oikeudenkäynnille reilun ajan.

Tämä oikeudenkäynti on yleisölle avoin eli sitä saa tulla seuraamaan Itämaan parlamenttitalon yläkertaan. Mahdollisille katsojille tiedoksi, että oikeudenkäyntiin ei saa saapua aseistautuneena ja ennen oikeudenkäyntiä järjestetään pieni turvatarkastus kaikille tulijoille.

Kiitos.

@_pepezku_ lauantaina mulle käy aik lailla 14-19 välilt mikä aika vaa

Lauantai voisi myös minulle sopia, mieluiten ehkä iltapäivän aikana, mutta ei pitäisi myöhemminkään estettä olla osallistumiselle.

Tervehdys,

Oikeudenkäynnin ajankohta on sovittu. Oikeudenkäynti järjestetään perjantaina 21.5. klo 18 alkaen Itämaan parlamenttitalolla.

Kiitos.

Tervehdys,

Oikeudenkäynti on päättynyt.

Suklaapatukka123 myönsi molemmat rikokset omasta tahdostaan, ja näinollen tuomittu varkaudesta 2 vuorokauden vankeusrangaistukseen. Hän on myös vahingonkorvausvelvollinen.

Suklaapatukka123 on tuomittu murhasta 16 vuorokauden vankeusrangaistukseen sekä 600p sakkoihin. Hän on vahingonkorvausvelvollinen.

Molemmille osapuolille myönnettiin valitusoikeus tuomiosta.

Kiitos.